Over de Aanreiking

De holistische massage houdt in dat een mens één geheel is en er geen scheiding is tussen lichaam en geest. Alles is met elkaar verbonden. Tijdens de massage kun je verschillende levensgebieden of facetten van jezelf onderscheiden, zoals de ervaring van je lichaam, je emoties en je gedachten.

Mijn manier van masseren is intuïtief, dit houdt in dat de massage niet volgens een vast plan verloopt, maar ik steeds bewust luister naar wat me wordt ingegeven in het contact met degene die ik masseer. Door het hele lichaam lopen energiebanen. Deze energiebanen hebben contactpunten op de voeten. Door de reflexpunten te stimuleren in de voeten, worden reacties in het lichaam opgewekt. De massage werkt helend op de spieren, bloedcirculatie en organen, chakra’s en energiebanen. Voetmassage harmoniseert het lichaam waardoor het zelfhelend vermogen en de weerstand worden verhoogd.

Tijdens de massage worden essentiële oliën met aroma gebruikt. De aroma massage ondersteunt bij vele gemoedstoestanden en geeft verlichting en ontspanning. Bovendien worden naar behoeven ook Hotstones gebruikt. De warmte van de stenen geeft een heerlijk ontspannend gevoel.

“Massage is aandacht voor wat je voelt en beleefd. Aandacht voor wie jij bent".